Comenzi MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că din cauza incompetenței actualei coaliții de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR, forare multe investiții de la nivelul localităților vor fi blocate. Ioan Stan a amintit că ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, Cseke Attila,  i-a informat în cursul zilei de marți pe beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) că nu mai sunt bani pentru acest program și nu se mai pot acordă credite bugetare pentru noi investiții, în acest an.

Stan a arătat că Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) a reprezentat în ultimii ani principala sursă de finanţare pentru infrastructura românească. „Prin acest instrument de finanțare a autorităților locale au fost finanțate de-a lungul timpului peste 15000 de proiecte în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport pe tot cuprinsul țării. Guvernele PSD care s-au succedat în ultimii ani la conducerea țării au depus un efort susținut pentru a asigura finanțarea proiectelor respective, reușind prin implementarea lor să aducă plus valoare în satele, comunele și orașele României. Numai cine n-a vrut, n-a accesat vreun proiect prin PNDL, pentru că, atunci când am fost la guvernare, nu am ținut niciodată cont de culoarea politică a solicitanților, prioritare fiind interesele românilor și sunt mulți primari din alte partide care pot confirma acest aspect. Și mereu am găsit resurse pentru a finanța proiectele depuse de autorități”, a spus președintele PSD Suceava. El a adăugat că anunțul ministrului Cseke Attila este doar o nouă dovadă a incapacității Guvernului PNL-USRPLUS-UDMR de a guverna țara, dar și măsura demagogiei pe care actualii guvernanți au proliferat-o în spațiul public în timpul campaniei electorale, când erau bani pentru orice, inclusiv pentru continuarea PNDL 2. „Ba mai mult, dacă ne amintim, în toamna anului trecut, Ludovic Orban aducea vorba despre viitorul PNDL 3. Ori cum mai putem discuta despre un PNDL 3 când deja nu mai sunt bani pentru a termina lucrările prinse în PNDL 2? Din păcate, din cauza incompetenței actualei coaliții de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR, o grămadă de investiții vor fi blocate, o mulțime de șantiere vor fi lăsate în paragină, iar România, în loc să se dezvolte, va regresa de la zi la zi, plătind prețul tot mai scump al guvernării de dreapta”, a încheiat Ioan Stan.

Ioan Stan: Din cauza incompetenței actualei coaliții de guvernare PNL-USRPLUS-UDMR, foarte multe investiții vor fi blocate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava