Concert pascal
MOPAN Suceava

Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea a avizat lucrări de reparații și igenizare la Gara Mărășești, monument istoric cod LMI VN-II-m-B-06518, după ce CNCF CFR SA – SRCF Galați a depus documentația prevăzută de lege pentru obținerea avizului specific prevăzut de Legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice.

Documentația a fost analizată de specialiștii Comisiei Zonale a Monumentelor istorice nr. 5 Iași în cadrul ședinței din luna septembrie 2018 și, urmare a deciziei Comisiei Zonale, Direcția Județeană pentru Cultură Vrancea a eliberat beneficiarului avizul favorabil pentru intervențiile propuse în proiect.

<Demersul proprietarului monumentului istoric vine ca urmare a inspecțiilor efectuate de agenții constatatori din cadrul Direcției Județene pentru Cultură Vrancea și a măsurilor dispuse prin procese-verbale de constatare.

Conform constatărilor, monumentul istoric se află într-o stare avansată de degradare, fiind imperios necesar ca proprietarul să ia măsurile ce se impun pentru efectuarea lucrărilor necesare conservării monumentului istoric, obligație prevăzută în sarcina sa atât în Legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, cât și în ”Obligația privind folosința monumentului istoric”>,  a declarat Victor-Traian Negulescu, director executiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava