Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a semnat, în această dimineață, contractul pentru achiziția a 25 de autobuze electrice cu o lungime de 12 m, cu firma câștigătoare a licitației SC BMC TRUK&BUS S.A. România. Valoarea contractului este de 47,775 milioane de lei, fără TVA. Ion Lungu a spus că valoarea estimată a licitației a fost de 57.180.000 lei fără TVA.

Autobuzele sunt produse de ZTE un concern din China. Autobuzele vor avea bateriile și puterea de 340 kw, o autonomie de 250 km iar motorizarea este de producție China. Garanția va fi de 15 ani și de 10 ani la baterii. Autobuzele vor avea 79 locuri din care 29 pe scaune, vor avea în dotare camere de supraveghere, afișaj electronic, sistem de locație AVL, sistem de climatizare, sistem de numărare călători și rampă pentru persoanele cu dizabilități.
Ion Lungu a spus că termenul de livrare este de 6 luni pentru primele 15 autobuze, iar celelalte 10 autobuze vor sosi în termen de 12 luni de la data semnării contractului.
„Avem convingerea că până  la sfârșitul lunii octombrie 2020 vor ajunge primele 15 autobuze electrice”, a încheiat Ion Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava