Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunt puşi să mănânce viermi, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struţ, însă concurenţii de la reality-show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au parte şi de probe extrem de plăcute, care, din păcate, nu s-au dat la tv. Spre exemplu, Trăistariu şi Gina Pistol au trebuit să se sărute preţ de câteva secunde pentru a beneficia de 30 de minute de muzică, informează click.ro.

Sleit de puteri şi cu cinci kilograme în minus, Mihai Trăistariu (38 de ani) a părăsit joi seară reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat la Pro TV. Artistul s-a ales cu onorariul de 10.000 de euro, însă a abandonat competiţia pentru titlul de „Regele Junglei” şi a plecat acasă fără să se uite măcar o secundă în urmă.

„Experienţa din junglă a fost unică, nu am mai avut parte de ceva asemănător până acum şi nici nu cred că aş mai vrea. Nu ştiu ce s-a văzut la televizor, însă eu vă pot spune că m-am înţeles foarte bine cu foştii parteneri de chin. Au fost şi probe aiurea în urma cărora mi-am atras antipatia, pentru că trebuia să-i trezesc la un interval de câteva ore cântând «Deşteaptă-te, române!». Însă au fost şi scene care s-au tăiat la montaj.”, a declarat pentru Click! Mihai Trăistariu.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/m-am-sarutat-cu-gina-pistol-jungla-intors-romania-mihai-traiastariu-dezvaluie-ce-nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava