Concert pascal
MOPAN Suceava

Mădălina Ghenea și celebrul designer Philipp Plein au furnizat surpriza începutului de an! După opt ani de la despărțire, cei doi au apărut, din nou, împreună în ipostaze provocatoare. Fanii au speculat imediat o posibilă împăcare a celor doi, notează click.ro.

Mădălina Ghenea (36 de ani) a apărut, din nou, în brațele fostului ei iubit, celebrul designer Philipp Plein, ca pe vremea când formau un cuplu foarte reușit.

Mădălina Ghenea, surprinsă în ipostaze tandre alături de Philipp Plein! Imagini incendiare cu cei doi!

Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto cât se poate de incitante, realizate pentru brandul de ochelari al celebrului designer german. Fotografiile, postate pe conturile de socializare de către cei doi foști iubiți, fac furori pe rețelele de socializare, fanii tot trăgând speranțe că celebrul cuplu ar putea să-și mai dea o șansă.

Manechinul și designerul au realizat fotografiile în care par foarte apropiați, după aproape opt ani de la despărțire, din păcate, doar în scop profesional.

Mădălina Ghenea (36 de ani) și Philipp Plein au trăit o frumoasă și tumultuoasă poveste de dragoste în anul 2016, atunci când toată lumea a crezut că cei doi vor ajunge la altar.

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine”, scria Mădălina Ghenea în descrierea videoclipurilor postate pe contul său Instagram, cu ani în urmă, după ce și-a și tatuat pe piele numele logodnicului ei, designerul Philipp Plein, potrivit sursei citate.

După despărțire, frumoasa româncă s-a văzut, însă, nevoită să-și scoată tatuajele, care îi aduceau aminte de fostul ei iubit.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/madalina-ghenea-din-nou-in-bratele-lui-philip-2336417.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava