Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 485, din care 33 sunt copii. Numărul minorilor bolnavi de Covid tratați în spitale a scăzut comparativ cu cel de sâmbătă, când la nivelul județului au fost raportați 38 de minori cu noul coronavirus.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 46 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 39 persoane cu această afecțiune. În aceeași perioadă de referință au decedat 3 persoane (Vatra Dornei, Verești, Volovăț) ca urmare a infecției cu Covid – 19 (2114 persoane decedate de la începutul pandemiei).

Din totalul celor 570 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 176 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19 (din care 2 pacienți pedriatici), 20 pacienți sunt în zona tampon și 374 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 176 pacienți diagnosticați Covid-19, 13 prezintă forme ușoare ale bolii, 91 sunt cu forme medii ale bolii, 60 au forme severe și 12 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (din care 6 pacienți ventilați non-invaziv, 4 intubați).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 362 paturi libere, din care 43 pentru pacienți Covid-19 (din care 12 pentru copii), 291 în sectorul non-Covid, 28 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile două paturi pentru pacienți Covid, sunt 26 ventilatoare libere, din care 4 pentru pacienții Covid-19 și 22 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 95 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (24 pacienți cu forme ușoare, 69 pacienți cu forme medii, 2 pacienți cu forme critice) și 12 copii, două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, sunt disponibile 34 locuri în sectorul Covid (din care 18 pentru copii). La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, este disponibil un  pat pentru pacienți Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 38 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (20 pacienți cu forme medii, 18 pacienți cu forme grave), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 3 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 32 pacienți diagnosticați  Covid-19 (15 pacienți cu forme ușoare,17 pacienți cu forme medii), două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 18 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 13 pacienți diagnosticați  Covid-19 (13 pacienți cu forme ușoare), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 20 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 48 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (37 pacienți cu forme medii, 11 cu forme grave), cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nefiind libere locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Fălticeni sunt internați 52 pacienți adulți diagnosticați cu Covid-19 (49 pacienți cu forme medii, 1 pacient cu forme grave, 2 pacienți cu forme critice) și 19 copii, fiind libere 21 locuri în sectorul Covid ( din care 11 locuri pentru copii). La unitatea ATI Covid sunt internați doi pacienți și nu sunt disponibile  paturi pentru pacienți Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava