Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute, Irinel Columbeanu (64 de ani) și-a lansat noua sa carte, «Istoriile unui vehement-Ipocrația», care face parte dintr-o trilogie despre viața sa. Omul de afaceri a vorbit în carte despre cum a cunoscut-o pe frumoasa Anna Lesko (42 de ani), pe când aceasta avea doar 17 ani. De asemenea, Iri a povestit și reacția pe care a avut-o mama ei când l-a întâlnit, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu a scris cartea despre viața lui la persoana a III-a. El a vorbit inclusiv despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Anna Lesko. Omul de afaceri a cunoscut-o pe artistă în 1996, pe când omul de afaceri avea 38 de ani, iar ea doar 17. S-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere care a avut loc la Casino Constanța, unde ea a fost invitată alături de trupa sa de balet.

«Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup în fiecare zi la piscină la Rex (fostul Internațional, care își schimbase între timp numele). El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana. Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit. Făcu și cu Ana cunoștință. Era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminim, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia).», a povestit Irinel Columbeanu în carte.

La finalul verii, Irinel Columbeanu a întrebat-o pe Anna Lesko ce planuri de viitor are. Ea i-a spus că vrea să meargă la facultate. A fost de acord să se mute cu el, dar l-a rugat să o lase să își ia lucrurile din apartamentul în care stătea. Aici, a avut loc prima întâlnire dintre Irinel și mama ei, care nu a fost una tocmai bună. Femeii nu i-a căzut bine faptul că acesta era mai bătrând decât fiica ei.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dezvaluiri-din-cartea-lui-columbeanu-mama-annei-406560.html

Mama Annei Lesko a plâns când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu: «Remarcase diferența de vârstă», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava