Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul sezon de la «Chefi la Cuțite» revine cu noi surprize pentru fanii formatului. Astfel că, în primele ediții ale emisiunii culinare, pe micile ecrane și în bucătăria de la Antena 1 vor găti preparate sofisticate mai multe vedete, printre care: Anna Lesko, Irinel Columbeanu, Cheloo și Carmen Brumă, notează click.ro.

Deși în urmă cu mai mulți ani, Anna Lesko și Irinel Columbeanu se iubeau nebunește, iată că acum au ajuns să se întreacă în platouri gătite de ei la Chefi la Cuțite. Noul sezon va avea premiera pe 9 și 10 septembrie, de la ora 20. Irinel Columbeanu și-a dat silința ca preparatul său să fie demn de un chef veritabil, iar ceea ce a gătit afaceristul pare că nu poate lipsi din meniurile de fine dinding de la cele mai prestigioare restaurante ale lumii. Însă la capitolul mâncare, Anna Lesko nu s-a lăsat cu nimic mai prejos, iar preparatul ei cu siguranță le-a plăcut mult șefilor. Artista a gătit caracatiță, iar apariția ei în cadrul emisiunii a fost una impecabila, așa cum și-a obișnuit vedeta fanii de-a lungul anilor, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anna-lesko-si-irinel-columbeanu-din-nou-impreuna-la-aceeasi-emisiune-tv-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava