• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

A pus bazele unui fenomen despre care nu e copil în România să nu fi auzit: Gașca Zurli. La împlinirea unui deceniu de joacă cu Fetița și Băiețelul Zurli, Zâna Bună, Vrăjimăturica și Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, sau „Mama Zurli” cum mai este supranumită, a făcut dezvăluiri din culisele spectacolelor, a cărților sle, dar și din registrul privat, potrivit click.ro.

„Dintotdeauna mi-am dorit să fac lucruri pentru copii. Într-un fel, povestea asta a început în 1994, când eu făceam primele spectacole pentru copii şi reuşeam să aduc pe scenă reprezentanţii tuturor grădiniţelor din Satu Mare, într-un concurs cu etape de calificare într-o finală ce aducea la capătul ei un mare eveniment pentru copii şi părinţi.”, a spus Mirela Retegan, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mama-zurli-mirela-retegan-sunt-femeia-uragan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava