Concert pascal
MOPAN Suceava

Managerul Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea, a ținut să le mulțumească tuturor sucevenilor pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă de la începutul pandemiei de coronavirus. Alexandru Calancea a transmis o scrisoare de mulțumire atât către cei implicați în gestionarea crizei, cât și populației județului, pe care o prezentă în totalitate:

„Suntem atât de puternici pe cât suntem de uniţi şi atât de slabi, pe cât suntem de dezbinaţi… Suceava şi-a învăţat lecţia dură a acestei pandemii, a renăscut, si-a adunat ultimele forte, a făcut front comun cu autorităţile, dar cel mai important a beneficiat de înţelegerea, perseverenţa şi spiritul de sacrificiu a întregii populaţii a judeţului. Chiar dacă lupta nu s-a încheiat, doresc să mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea acestei crize, tuturor sucevenilor, asigurându-vă în acelaşi timp de implicarea totală a Spitalului Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava, a tuturor cadrelor medicale din judeţ, astfel încât, în cel mai scurt timp Suceava să strălucească şi mai tare decât a făcut-o vreodată”.

Managerul Spitalului Județean, dr. Alexandru Calancea, își dorește ca „Suceava să strălucească şi mai tare decât a făcut-o vreodată”, 8.4 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (18 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava