Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava alocă un buget estimativ de 500.000 de lei pentru organizarea manifestărilor cultural-artistice cu ocazia sărbătoririi Crăciunului și a Revelionului. Potrivit proiectului inițiat de primarul Ion Lungu, deschiderea manifestărilor va avea loc pe 28 noiembrie de Ziua Bucovinei odată cu aprinderea luminilor din bradul de Craciun amplasat  în Piata 22 Decembrie. Vor continua pe 1 decembrie cu manifestări dedicate Zilei Naționale. În perioada 20-23 decembrie pe esplanada din centrul orașului vor avea loc concerte de colinde zilnic începând cu ora 17.00  de către grupuri de copii ce reprezinta scolile din  muncipiul Suceava și artiști localii. Pe 27 decembrie va avea loc ,,Festivalul de traditii și obiceiuri de anul nou” care va incepe la  ora 10 in Piata 22 Decembrie. Pe 31 decembrie va avea loc concerte de m uzica populara  susținute de artiști locali începând cu ora 18.00 urmate de concerte de muzica ușoara de  talie nationala. Revelionul se va încheia cu un foc de artificii.

”Municipiul Suceava sarbatorește în fiecare an, impreuna cu cetațenii municipiului Suceava și turiștii din tara și din strainatate, Craciunul și trecerea in noul an. Astfel, odata cu creterea numarului de turiști din municipiul Suceava și implicit din Bucovina, dorim sa organizam spectacole cultural-aitistice  și un spectacol pirotehnic in centrul municipiului Suceava. În perioada 20 – 23 decembrie 2022, pe scena amplasata in Piata 22 Decembrie se vor desfaura concerte de colinde și muzica specifica  noului  an, interpretate  de  grupurile corale din școlile sucevene impreuna cu artiștii locali. Colindele reprezinta un punct forte in cultura traditionala romaneasca   și implicit in cea bucovineana,  astfel ca vor transmite  spectatorilor prezenti  un mesaj cu inalta incarcatura  emotionala    și artistica. Pe data de 27 decembrie 2022 va fi organizat ,,Festivalul de traditii   și obiceiuri de anul nou”, care are menirea de a mentine, anima și promova  cultura, traditiile  și  obiceiurile bucovinene din toate zonele istorice, devenind astfel o noua destinatie și o sursa pentru turismul festivalier. Evenimentul va avea loc pe scena amplasata in centrul municipiului Suceava în In Piata 22 Decembrie. Confonn traditiei, odata cu trecerea in noul an va fi organizat un spectacol pirotehnic care vine in completarea reprezentatiilor scenice de inalta tinuta cu muzica ușoara și muzica populara. Concertele vor fi sustinute de interpreti  și formatii de talie nationala. Revenirea la o viata fara restrictii, dupa perioada pandemica in care toata lumea a trait cu constrangeri și lipsa socializarii, organizarea unui spectacol de amploare este binevenit. Evenimentul se dorește a fi unul de exceptie, cu atat mai mult cu cat spectacolul pirotehnic de anul acesta va fi unic. Scopul organizarii evenimentului „CRĂCIUN  și REVELION 2023″ este reprezentat atat de transmiterea catre cetateni a sentimentului de unitate, cat și de petrecere a timpului liber intr-un mod armonios  și de socializare in frumosul nostru oraș. Gazda a unor evenimente cultural – artistice importante, Municipiul Suceava promovea za destinatia ,,Suceava – Orașul Cetatii de Scaun”  și atrage turiști din tara  și din strainatate”,a  declarat  primarul Ion Lungu.

Manifestări artistice de amploare în municipiul Suceava de Crăciun și Revelion. Primăria pune la bătaie 500.000 de lei. Lungu: ”Evenimentul se dorește a fi unul de excepție”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava