Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreța Mariah Carey încă nu le-a spus copiilor ei că este logodită cu James Packer, potrivit contactmusic.com. Miliardarul Australian a cerut-o în căsătorie pe celebra cântăreață, luna trecută, după mai puțin de un an de relație, iar acum Mariah așteaptă momentul potrivit pentru a le spune și gemenilor Monroe și Morocan, copiii pe care-i are cu fostul ei soț, Nick Canon.

Insistând că își va alege vorbele cu grijă, pentru că vrea să-și asigure copiii că vor fi mereu alături de tatăl lor, diva a spus pentru E!News, conform sursei citate: „Încă nu am vorbit cu ei despre asta, nu le-am spus tot, pentru că încă sunt foarte mici (patru ani) și nu înțeleg chiar tot, așa că trebuie să o iau încet și să mă asigur mereu că ei înțeleg că lucrurile vor fi bune pentru ei. Viețile lor nu se vor schimba. În ceea ce mă privește, atâta timp cât suntem împreună, iar ei au o relație bună cu tatăl lor, e minunat. E bine.”

Mariah Carey a mai spus că, în ciuda despărțirii, ea și Nick Canon se înțeleg foarte bine, ma ales când vine vorba de copii, și că este hotărâtă să-i facă pe Moroccan și Monroe să se simtă bine și cu viitorul ei soț, Packer. „Cred că ne dăm silința. Chiar cred asta. Știu că încerc să fac totul cum trebuie și cred că și Nick la fel. Știu că ei adoră să petreacă timpul cu el și este bine; mereu le voi spune lucruri frumoase despre el.”

Mariah Carey și Nick Canon au fost împreună din 2008 până în 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava