Russell Brand crede că mariajul său cu Katy Perry a fost „minunat”, deşi a durat doar doi ani. Actorul în vârstă de 42 de ani – care acum este căsătorit cu Laura Gallacher, cu care o fetiţă de 11 luni, Mabel – a devenit soţul intepretei melodiei ‘Bon Appetite’ în 2010.

„Este dificil să poveşteşti ce a fost când vine vorba despre astfel de situaţii. Dar a fost o perioadă foarte, foarte frumoasă, minunată. Ea era încântătoare. Este o persoană deosebită şi nu pot decât să o iubesc.”, a spus Russell Brand, potrivit contactmusic.com.

Într-un alt interviu, acordat în luna martie a acestui an, Russell Brand spunea că nu are sentimente negative pentru fosta sa soţie, Katy Perry, ci ‘frumoase’. „Am trecut peste acea experienţă şi încă am sentimete frumoase pentru ea. Când aud despre ea, sau când o văd, mă gândesc: ‘Ah, uite-o pe acea persoană, acea persoană care există în această lume”, a declarat actorul.

Russell a mai spus că el este de părere că faima este unul dintre motivele care au dus la despărţirea lor. „Katy era, evident, foarte, foarte ocupată. Şi eu eram ocupat, dar nu chiar ca ea. Mariajul nostru nu a durat mult şi cred că este din cauza faimei, din cauza a ceea ce aduce faima cu ea.”, a adăugat Russell Brand, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava