Concert pascal
MOPAN Suceava

După două luni petrecute în Republica Dominicană în reality-show-ul „Survivor” de la Pro TV, Marian Drăgulescu (41 de ani) a fost eliminat luni seară din competiţie.

Mai sunt doar câteva ediţii din show, însă telespectatorii l-au votat mai puţin decât pe Ionuţ, şi el nominalizat la eliminare. Așadar, fostul gimnast a fost nevoit să accepte decizia publicului și să părăsească concursul. Click! a aflat ce planuri are la întoarcerea în ţară!

La început de an povestea într-un interviu exclusiv CLICK! că este din nou îndrăgostit şi că este pregătit să se însoare cu iubita lui, Simona. Chiar dacă o face pentru a treia oară! „Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, spunea sportivul atunci. După ce a stat despărţit de iubită peste două luni, a realizat cât de mult îşi doreşte să fie cu ea pentru restul vieții.

În plus, banii câştigaţi în Republica Dominicană îi vor permite să organizeze o super nuntă. Marian a fost căsătorit de două ori: prima dată cu Larisa (37 de ani), cu care are şi doi copii și a doua oară cu Corina.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marian-dragulescu-a-iesit-de-la-survivor-urmeaza-636442.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava