Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, iar recent a vorbit într-un interviu despre viață, cele mai mari frici, dar și despre gândurile de sinucidere.

În interviul acordat viva.ro, actorul a fost extrem de deschis și sincer cu privire la experiențele pe care le-a avut de-a lungul vieții, dar nu a ezitat nici să vorbească despre iubire și teatru.

Marius Manole a recunoscut că s-a luptat cu depresia, dar a reușit să o învingă cu ajutorul medicației adecvate, notează click.ro. Acum actorul știe cum să procedeze să nu mai ajungă acolo.

”Trebuie să ai grijă de tine și de sufletul tău. Să te iubești. Sună egoist, dar nu poți iubi pe nimeni și nimic cu adevărat dacă nu ai grijă de tine și de sufletul tău”, declară acesta.

Marius Manole a povestit și despre gândurile de sinucidere, acesta a recunoscut că s-a luptat cu tot feluri de gânduri care nu i-au dat pace, însă acum știe cum sa le faca față. ”Eram tânăr și eram la Brăila. Nu am încercat chiar să mă sinucid. A fost o tentativă cu un aparat de ras care nu avea lamă.”, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/marius-manole-declara-cred-ca-frica-de-boala-e-412731.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava