Concert pascal
MOPAN Suceava

Emil Rengle a creat o adevărată isterie odată cu ieșirea lui de la „Survivor România”. Faimosul a fost atacat din toate părțile, iar colegii de echipă l-au catalogat, în unanimitate, drept „mincinos”, „îmbârligător” și „șarpe manipulator”, notează click.ro. Odată ajuns în țară, Rengle le-a dat replica!

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, dansatorul le-a dat replica foștilor colegii de la Survivor! Dansatorul a fost deranjat cel mai tare de afirmațiile foștilor concurenți Andreea Tonciu și Robert Niță, care și ei l-au caracterizat în fel și chip, încă de când au ieșit din competiție. Rengle a avut cuvinte dure pentru aceștia. „Andreea Tonciu a fost în vizită la Survivor. Ea a stat mai mult leșinată decât trează! Nu a făcut parte din Survivor! E cool acum să-l bârfești pe Rengle! Eu nu știu de ce s-a înscris!”, i-a transmis Rengle Andreei Tonciu, în emisiunea „La Măruță”, potrivit sursei citate.

„Robert face atacuri personale! El nu a făcut parte din Survivor. El este singurul care a stat pe bancă, a făcut nu știu câte boli. Sunt câțiva care nu știu de ce au venit la Survivor! El, bărbatul care zice că este, a continuat Survivor afară că înăuntru nu a fost cazul”, a fost replica lui Rengle, pentru fostul faimos Robert Niță.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/emil-rengle-atac-la-tonciu-a-fost-in-vizita-la-412703.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava