MOPAN Suceava

Aflat pentru prima dată în România la invitaţia Vreau bilet, Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole şi cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, cu 30 de discuri de platină câştigate în întreagă Europa la numai 25 de ani, a sedus deja iubitorii acestui gen şi din România, potrivit click.ro.

Iar una dintre persoanele care nu va lipsi de la concertul lui Pablo Alboran, de pe 27 mai, de la Sala Palatului va fi Andra, căreia soţul ei, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză şi i-a dăruit bilete la acest concert, mai scrie sursa citată.

“Are farmec personal şi e un artist care ştie să-şi pună în valoare timbrul, în melodii sensibile… Aparent, e un alt cântăreţ tânăr şi frumos care a ajuns în topuri pentru că priveşte seducător, e sexy şi are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decât atât. Are o subtilitate a interpretării, a nuanţării, pe care nu mulţi cântăreţi o pot prinde din zbor”, spune Andra, care recunoaşte că însăşi încercarea de a defini acest artist complex este “o aventură artistică…”, însă “va va cuceri, cu siguranţă, pot garanta asta!”, adaugă Andra.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/maruta-o-trimite-pe-andra-la-concertul-unui-spaniol-sexy-ce-spune-solista-despre

Măruţă o trimite pe Andra la concertul unui spaniol sexy. Ce spune solista despre asta, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava