Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Secției 3 Marginea au oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Marginea,o autoutilitară încărcată cu material lemnos. S-a constatat că autoutilitara era condusă de un bărbat de 27 ani, din Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale, cele autoutilitarei auto, precum și avizul de însoțire, având înscrisă cantitatea de 13,71 mc lemn foc fag.
Existând suspiciuni că volumul de material lemnos transportat nu corespundea cu cel înscris în avizul de însoțire prezentat, autoutilitara a fost condusă la punctul de descărcare ”Atelier împletituri OS Marginea, unde personalul silvic a procedat la inventarierea încărcăturii de material lemnos. Astfel s-a constatat că autoutilitara transporta cantitatea de 16,56 m.c. lemn foc esență fag, cu un plus de 2,3 m.c. față de cantitatea înscrisă în avizul de însoțire, avându-se în vedere și toleranța admisă.
Șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor art.19, alin. (2), lit. c) din Lg. 171/2010, iar cantitatea de 2,3 mc. lemn foc fag, în valoare de 389 lei a fost confiscată și predată în custodie OS Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava