Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca a găzduit în week-end-ul trecut întrecerile Campionatelor Naționale de atletism în aer liber pentru seniori și tineret (U23).

Competiția este organizată de către Federația Română de Atletism și reprezintă criteriul de selecție pentru alcătuirea lotului țării noastre care va participa la Campionatele Balcanice de la Cluj-Napoca, în perioada 19-20 septembrie 2020.

În chiar prima zi de concurs, atletul Ștefan Turluianu, pregătit de către Cristina Casandra la Clubul Sportiv Municipal din Suceava, a reușit o performanță deosebită, izbutind să devină vicecampion național de tineret în proba de 10.000 de metri.

„La cei doar 19 ani ai săi, Ștefan este un sportiv tânăr, de mare viitor. A început atletismul la Târgu Neamț, sub îndrumarea fostului nostru sportiv Cătălin Șuhani, iar în prezent este un sportiv în care CSM Suceava își pune mari speranțe. Trebuie precizat că Ștefan este specialist în alergare montană, urmând să participe și la campionatele naționale de acest profil, care vor avea loc în această toamnă, la Câmpulung Moldovenesc”, a declarat antrenoarea Cristina Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava