Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Județeană de Atletism și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret au organizat în data de 22 aprilie 2023 , în pădurea Rediu de la Botoșani, etapa națională a ONSȘ la cros. La această competiție au participat peste 150 de elevi la cele patru categorii: fete – liceu, băieți – liceu, fete – gimnaziu și băieți – gimnaziu. Chiar dacă la start s-au prezentat și mulți elevii  care nu practică atletismul, de remarcat este faptul că majoritatea au reușit să treacă linia de sosire, puțini fiind cei care au abandonat.

Primii trei clasați au primit diplome, medalii, premii din partea sponsorilor și câte o sumă, mai mult simbolică, oferită de Ministerul Educației.

La acesta competiție a luat startul și eleva Costiuc Claudia-Ionela ea reprezentind Liceul Teoretic ”Ion Luca” Vatra-Dornei și find îndrumata de profesorul Cristian Vasiluț. La finalul competiție sportiva a trecut prima linia de sosire in proba de 1500 m categoria Liceu- Fete. Prâsneac Cristian antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: ”A fost un traseu adevarat de cros. A ploat  două zile și traseul a fost foarte greu pentru fiecare concurent. M-a surprins multa acesta medalie de aur care a obținut-o Claudia pentru Liceul ”Ion Luca” Vatra-Dornei și pentru Județul Suceava. Aș vrea să multumesc și sponsorul personal al sportivei Apa Bucovina”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava