Actriței Meg Ryan i-a plăcut la nebunie să lucreze cu Tom Hanks la noul film ‘Ithaca’, după 18 ani de la ultima apariție pe care au avut-o împreună pe micile ecrane. Meg, în vârstă de 54 de ani, a jucat în 1990 (Joe Versus The Volcano), 1993 (Sleepless in Seattle) și 1998 (You’ve Got Mail) alături de Tom.

‘Ithaca’ reprezintă debutul regizoral al lui Meg. Filmul este o adaptare a romanului ‘The Human Comedy’, scris de William Saroyan și spune povestea unui băiețel de 14 ani, care livrează telegrame faimiliilor celor care și-au pierdut persoanele dragi în cel de-al doilea război mondial.

Meg Ryan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Tom Hanks, care joacă un rol mic în film, cel al soțului ei. Actrița a declarat, potrivit contactmusic.com: „Este atât de dulce, nu e așa? Este atât de bun și atât de drăguț. A avut un rol mic, dar a făcut ceva extraordinar. Tom ne-a făcut această mare favoare, a venit pentru doar o zi. Este o persoană atât de carismatică și atât de iubitoare. Toată lumea a fost încântată de el.”

‘Ithaca’ este deja în cinematografe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava