Concert pascal
MOPAN Suceava

Starurile de peste Ocean s-au costumat de Halloween în ținute care mai de care mai provocatoare! Megan Fox (36 de ani) a fost cea care a șocat pe toată lumea. Ea și iubitul ei au avut costume cu motive religioase, potrivit click.ro.

Megan Fox a vrut să iasă în evidență și s-a costumat într-o ținută super sexy, despre care se crede că ar înfățișa o măicuță porno. Vedeta a purtat un body negru și ciorapi din plasă, iar la gât a avut o…lesă! Actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, a fost aspru criticată de către fanii ei reștini pentru alegerea făcută. Iubitul ei, Machine Gun Kelly (32 de ani), a fost costumat în preot catolic și a plimbat-o pe Megan cu lesa. „Aveți copii. Unde este exemplul? Respectul? Creștinismul nu este un costum. Nu este doar o simplă religie. Este o relație pe care o aveți cu Dumnezeu”, a scris un fan indignat, pe Instagram, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/megan-fox-si-iubitul-criticati-pentru-costumele-2216583.html#gal=VSRAMKaP8X&gal_i=0&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava