Concert pascal
MOPAN Suceava

Vedeta pop Meghan Trainor a mărturisit că și-ar fi dorit să fi fost însărcinată deja.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani – care s-a căsătorit cu Daryl Sabara în decembrie – a dezvăluit că abia așteaptă să devină mamă și că, dacă ar fi putut alege, acum se pregătea deja de venirea pe lume a primului ei copil. „Dacă făceam lucrurile așa cum ne-am fi dorit noi, acum eram, cu siguranță, însărcinată! Abia așteptăm, suntem pregătiți. Îmi doresc niște copii! Vreau copii! Amândoi suntem foarte emoționați și nerăbdători.”, a spus Meghan Trainor pentru People, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața a mai spus că a început deja să se documenteze cu privire la provocările maternității. Dar, mai întâi, se concentrează asupra turneului de promovare al viitorului ei album, ‘Treat Myself’, care este programat să fie lansat la sfârșitul acestei luni. „Amândoi, în mod constant, vizionăm pe YouTube video-uri cu bebeluși. De exemplu: ‘Cum să ai grijă de un bebeluș.’ Ne pregătim câte puțin în fiecare zi. Dar, mai întâi, voi promova acest nou album, apoi voi trece la fapte, la făcut copii.”, a mai spus Meghan, conform sursei citate.

Meghan Trainor și Daryl Sabara s-au cunoscut în 2014, dar au început să se întâlnească în 2016, după ce actrița Chloe Grace Moretz ‘le-a făcut lipeala’. După un an de relație, în Palm Springs, Daryl a cerut-o pe artistă de soție. În decembrie 2018 cei doi s-au căsătorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava