Concert pascal
MOPAN Suceava

Au circulat zvonuri că Melania Trump a părăsit reședința familiei. Se pare că acest eveniment a avut loc după ce aceasta a aflat despre aventura soțului ei cu o actriță de filme pentru adulți, notează click.ro. Se pare că partenera politicianului nu a putut ierta această greșeală a lui Donald Trump, așa că a decis să plece de acasă. În acest sens, Melania a petrecut mai multe nopți la un hotel. Se pare că acest episod ar fi avut loc în 2018, spun cei de la Daily Mail.

De asemenea, la momentul acela, Donald Trump ar fi plătit-o pe Stormy Daniels cu 130.000 de dolari din dorința ca actrița de filme porno să țină secretă aventura dintre ei, scriu cei de la Daily Mail.

În cartea „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, volum care conține interviuri cu peste 100 de persoane, Melania este descrisă drept o femeie cu mare influență în viața lui Donald Trump. În ciuda aparențelor, se pare că ea ar fi fost consultată în decizii-cheie pentru SUA, fiind „consilierul cel mai influent” al lui Trump.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/melania-vrea-sa-se-desparta-de-donald-trump-2251916.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava