• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Melanie Fiona a devenit mamă pentru prima dată! Interpreta de muzică R&B, 32, a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Cameron Lincoln Cotter, luni, 14 martie, informează contactmusic.com.

Vedeta l-a și prezentat pe Cameron fanilor de pe Instagram. Melanie a postat o fotografie cu ea, iubitul ei, Jared Cotter, și bebelușul. Alături a scris: „Îndrăgostită pentru totdeauna. Fiul nostru, Cameron Lincoln, s-a născut pe 14 martie 2016. Viața mea este minunată… Doar prezentul este important. Sunt MAMĂ. Ce onoare, ce dar minunat. Sunt atât de recunoscătoare pentru că am parte de atât de multă iubire în viața mea… Înconjurată de regi… Vă voi iubi pentru totdeauna. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și gândurile bune transmise, atât mie cât și lui Jared.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava