MOPAN Suceava

Cântăreața/compozitoarea Melissa Etheridge are de gând să lanseze o linie de produse cu canabis, pentru a ajuta pe locuitorii Californiei care suferă de artrită, potrivit contactmusic.com. Canabisul, producție proprie, va fi curând disponibil pentru cei intersați.

„Există un amestec foarte bun pentru mușchi și artrită.”, a spus ea pentru Billboard. „Am propria rețetă de joint medicinal. Intru pe această piață cu tot ce am învățat în ultimii zece ani despre canabis din dorința de a aduce în America un produs care să ajute la sănătate, o plantă care era folosită în trecut cu scop medicinal. În urmă cu șaptezeci de ani exista în farmacii. Este timpul să o aducem înapoi, este timpul să înțelegem cât de benefice sunt plantele medicinale.”, a mai spus Melissa Etheridge.

Cântăreața a descoperit marijuana în urmă cu zece ani, când lupta cu cancerul mamar. Vedeta crede că drogul a ajutat-o foarte mult în tratarea bolii sale. Acum, vindecată, Melissa a spus: „Cred că oricine fumează canabis o face în scop medicinal, fie că gândește așa sau nu. Dacă folosesc această plantă pentru a se relaxa și pentru a scăpa de stres la sfârșitul unei zile, nu înseamnă asta că e ca un medicament? Nu e același lucru când iei Ambiens (pastile) sau Valium? Este același lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava