Cântăreața/compozitoarea Melissa Etheridge are de gând să lanseze o linie de produse cu canabis, pentru a ajuta pe locuitorii Californiei care suferă de artrită, potrivit contactmusic.com. Canabisul, producție proprie, va fi curând disponibil pentru cei intersați.

„Există un amestec foarte bun pentru mușchi și artrită.”, a spus ea pentru Billboard. „Am propria rețetă de joint medicinal. Intru pe această piață cu tot ce am învățat în ultimii zece ani despre canabis din dorința de a aduce în America un produs care să ajute la sănătate, o plantă care era folosită în trecut cu scop medicinal. În urmă cu șaptezeci de ani exista în farmacii. Este timpul să o aducem înapoi, este timpul să înțelegem cât de benefice sunt plantele medicinale.”, a mai spus Melissa Etheridge.

Cântăreața a descoperit marijuana în urmă cu zece ani, când lupta cu cancerul mamar. Vedeta crede că drogul a ajutat-o foarte mult în tratarea bolii sale. Acum, vindecată, Melissa a spus: „Cred că oricine fumează canabis o face în scop medicinal, fie că gândește așa sau nu. Dacă folosesc această plantă pentru a se relaxa și pentru a scăpa de stres la sfârșitul unei zile, nu înseamnă asta că e ca un medicament? Nu e același lucru când iei Ambiens (pastile) sau Valium? Este același lucru.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava