Concert pascal
MOPAN Suceava

Michael Bolton nu este foarte deranjat de faptul că e singur, dar nu l-ar deranja să își găsească o iubită, pentru că este „un romantic incurabil”.

Faimosul muzician a spus, într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com: „Sunt un romantic incurabil. Nu cred că există sentiment mai frumos decât să fii îndrăgostit. Cred în „jumătate”. Apoi sunt dezamăgit. Dar oare nu am eu o părere corectă despre ce înseamnă „jumătatea”? Cea mai lungă relație a mea de dragoste, cu multe despărțiri și împăcări, a durat 18 ani cu Nicolette Sheridan. A fost puternică. Ea este minunată și amuzantă, dar relația și-a urmat cursul. A existat atracție constantă.”

Starul în vârstă de 66 de ani – care a fost căsătorit cu Maureen McGuire între 1975 si 1990 – a avut parte de câteva întâlniri în ultima perioadă și, deși spune că se simte bine singur, nu ar refuza o idilă.
„După ce mi-am publicat autobiografia, unii prieteni mi-au spus: ‘Vei intimida femeile care o vor citi, din cauza modului minunat în care ai descris femeile din viața ta’. Nu am făcut-o intenționat. Femeia visurilor mele ar trebui să fie sinceră, iar simțul umorului este o calitate foarte importantă. Mi s-au tot organizat întâlniri pe nevăzute. Unele au fost drăguțe. Nu cred că am avut vreo întâlnire eșuată complet. Mănânci cina, practic continui interviul. Mă simt bine singur și mă descurc, dar există loc pentru o iubită.”, a mai spus Michael Bolton pentru ziarul Daily Mirror, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava