Concert pascal
MOPAN Suceava

Clipe dificile pentru un celebru cântăreț! Înainte de sărbători, Michael Bolton a fost operat de urgență, după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier. Artistul în vârstă de 70 de ani și-a anulat toate concertele, notează click.ro.

În perioada Crăciunului, Michael Bolton a suferit o operație de îndepărtare a unei tumori cerebrale. Artistul în vârstă de 70 de ani a spus că se reface acum acasă și și-a anulat concertele programate. Vineri, 5 ianiuarie 2024, cântărețul le-a vorbit fanilor despre starea sa de sănătate prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Vreau să încep prin a ura tuturor un an nou fericit și plin de sănătate! De asemenea, vreau să vă împărtășesc că 2023 a ajuns să-mi prezinte provocări foarte neașteptate. Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că aveam o tumoare pe creier, care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Mulțumită echipei mele medicale incredibile, operația a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și sprijinul extraordinar al familiei mele.În următoarele săptămâni, imi voi dedica timpul și energia pentru a mă recupera, ceea ce înseamnă cp trebuie să iau o pauză temporară de la turneu. Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să îmi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar nu mă îndoiesc că dacă muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea, voi reveni la spectacole în curând. Sunt recunoscător pentru dragostea și suportul pe care mi le-ați arătat cu atâta generozitate de-a lungul anilor. Să știți că vă păstrez mesajele pozitive în inima mea și vă voi oferi mai multe informații cât de curând voi putea. Cu multă dragoste, întotdeauna, MB”, a scris Michael Bolton pe pagina sa personală de Facebook, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/michael-bolton-operat-pe-creier-ce-a-patit-2329371.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava