Getty Images a dat, ieri, publicităţii, două fotografii realizate în cadrul unui teledon difuzat de televiziunea germană RTL, în care o prezintă pe Mihaela Rădulescu drept “presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”, pilotul austriac devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 km înălţime, informează click.ro.

Mihaela Rădulescu, 45, şi-a găsit un nou iubit?! Vestea pare de domeniul incredibilului, mai ales că, cel puţin în România, vedeta are o relaţie oficială de şase ani de zile cu Dani Oţil (34 de ani).

Agenţia foto Getty a aruncat, ieri, însă bomba, publicând două imagini în care românca noastră apare alături de cunoscutul paraşutist austriac Felix Baumgartner, la teledonul RTL. Îmbrăcată sportiv şi cu zâmbetul pe buze, Mihaela l-a susţinut din spatele camerelor pe şarmantul pilot austriac în vârstă de 45 de ani. Austriacul, care a uimit întreaga lume, i-a acordat Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg un interviu exclusiv, despre celebrul salt, în urmă cu doar o lună, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/raduleasca-si-tras-iubit-parasutist-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava