MOPAN Suceava

E din nou scandal între designerul de încălțăminte Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu! De această dată, la mijloc nu mai este fiica lor, Mikaela, ci declarațiile făcute în spațiul public de către Iulia Albu, la adresa nașului lor de cununie, Cristi Borcea, notează click.ro. Cum au stat lucrurile, de fapt.

Iulia Albu a comentat recent ținutele vedetelor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, printre ele aflându-se și una cu nașul ei de cununie, Cristi Borcea. „Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place foarte mult cum arată această familie. Mi se pare o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte urât. Valentina este o femeie foarte frumoasă și ține la familia ei. Îmi place că sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut ceva timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu, în emisiunea „La Măruță” din 1 Iunie, difuzată de PRO TV.

În acest context, în presă s-a rostogolit însă și o știre din 2016, extrasă dintr-o emisiune de la Kanal D, unde, într-adevăr, Iulia a insinuat că nașul Borcea ar fi avut o abordare nepotrivită la adresa ei.

Mihai Albu i-a dat o replică tăioasă fostei soții, cerându-și în final scuze în numele ei, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-albu-despre-fosta-sotie-probabil-e-cool-astazi-sa-zici-ca-s-dat-borcea-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava