Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă a plecat de la „iUmor”, Mihai Bendeac are în continuare umor și chiar mai mult decât avea înainte. Atât de mult, încât este gata să dea startul filmărilor unei noi emisiuni și unui serial, potrivit click.ro. Se pare că toate la Pro TV!

De la ”iUmor” se pare că a plecat cu scandal anul trecut. Deși s-a spus că s-ar fi certat cu Cheloo, colegul de la masă juriului, motivele ar fi altele, și anume că nu a vrut să apară pe post o filmare cu el când comenta despre un actor anume, pe care îl respectă și îl iubește.  Le-a și spus asta producătorilor, însă nu s-a ținut cont de rugămintea lui și au dat filmarea respectivă. A doua zi, actorul nu s-a mai prezentat la filmările pentru emisiune. A fost înlocuit de alți jurați, cât s-a putut de repede, iar Mihai Bendeac a refuzat să mai colaboreze cu Antena 1. Conflictul între el și postul respectiv este mai vechi și a și povestit, la un moment dat, care au fost problemele.

Poate că abia aștepta să găsească un motiv să sară în barcă celor de la Pro TV, unde se și aude că a plecat cu arme, bagaje și… umor, potrivit sursei citate. Dar și echipa lui, căci se pare că Bendeac nu vrea să lucreze decât cu oamenii lui cu care a mai lucrat, printre care se numără și Vlad Drăgulin, de care îl leagă o veche prietenie. Se mai aude că o parte dintre filmările pentru nouă emisiune, o combinație de serial cu sketch-uri de umor și jurați, va fi filmată în studiourile din Ștefănești, acolo unde se filmează mai toate producțiile Pro Tv ului.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-bendeac-e-gata-sa-apara-la-pro-tv-avem-2274884.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava