Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a încins scandalul în showbiz! Dinu Maxer și Cătălin Măruță sunt la cuțite după ce Deea a apărut în emisiunea acestuia de la Pro TV și a declarat că Dinu ar fi fost „violent verbal”. Acuzat de Cătălin Măruță că este dornic să apară pe prima pagină cu orice chip, Dinu Maxer i-a dat o replică dură, direct de la Dubai, lui Măruță, pentru Click!

„Deși am fost ocupat zilele astea cu relansarea trupei AXXA și cu filmarea noului clip la piesa Marea te cheamă (2023), nu am putut să nu observ căci comentariile legate de apariția Deei la Măruță au continuat într-o direcție greșită. Legat de acuzațiile lui Cătălin (pe care îl cunosc din 1999, când debutam impreună la o emisiune TV în rol de prezentatori) că „Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare şi a zis <Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva>”, vreau să-l informez că nu inițiez eu aparițiile din presă, ci doar răspund afirmațiilor false, dar și întrebărilor pertinente. (…) Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google! Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dinu-maxer-si-maruta-in-razboi-total-artistul-ii-2274936.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava