Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Bendeac a asmuțit femeile împotriva lui. Publicul feminin a considerat că juratul iUmor a mers prea departe cu glumele sale într-o reclamă la vinuri și l-a reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, informează click.ro.

Mihai Bendeac a filmat în urmă cu ceva vreme o reclamă în care promova un brand de vin roșu, însă scenariul a fost unul destul de controversat. Reclama îl înfățișează pe Mihai Bendeac care mimează o scenă de amor pasional cu o domnișoară, iar la momentul climaxului, actorul începe să strige sugestiv ,,Vin! Vin”, făcând de fapt referire la brandul de vin roșu.

Actorul devine foarte iritat deoarece partenera lui nu-și dă seama la ce se referă și îi dă o palmă peste față tinerei. Scenariul era menit să fie unul cu tentă umoristică, însă fanele lui au fost de-a dreptul revoltate și în consecință au depus plângere împotriva actorului pentru discriminare, notează CANCAN.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-bendeac-reclamat-la-cncd-derapajul-grav-al-413077.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava