Concert pascal
MOPAN Suceava

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au prezentat ani întregi emisiunea „Cronica Cârcotașilor” și au adus zâmbetele pe chipurile telespectatorilor. În anul 2014, Mihai a decis să se retragă din emisiune în urma unui conflict avut cu Șerban, iar din acel punct prietenia lor a luat sfârșit, notează click.ro.

Mihai Găinușă a renunțat la emisiune, după 14 ani în care a adus telespectatorilor cele mai amuzante perle din presă. Motivul pentru care prezentatorul a pus capăt colaborării cu Prima Tv a fost dezvăluit chiar de către el în cadrul unui interviu mai vechi.

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”, declara Mihai.

Deși au trecut aproape opt ani de la acel moment, Mihai nu poate da uitării atitudinea pe care a avut-o colegul său și, anul trecut, l-a descris pe Huidu ca fiind „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”.

Pe de altă parte, Șerban Huidu a dezvăluit că a încercat, în repetate rânduri să îl contacteze pe fostul coleg pentru a relua legătura și a acorda o nouă șansă prieteniei lor. Încercările sale s-au lovit, însă, de tăcerea lui Mihai, iar Șerban a încetat să încerce o apropiere. Șerban a dezvăluit că, în urmă cu doi ani, i-a telefonat de peste zece ori lui Mihai, în speranța că prezentatorul va fi dispus să discute cu el. „În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu, conform Impact.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/serban-huidu-spera-la-o-impacare-cu-mihai-gainusa-412023.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava