Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce între Marian Godină și Mihai Găinușă s-a iscat un adevărat război al cuvintelor dure în online, în care a fost implicat fără voia sa și Șerban Huidu, acesta din urmă nu a rămas fără replică. A scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care i s-a adresat polițistului, potrivit click.ro.

“Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

  • când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci, și a plecat din Cronică când i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepădat” de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci una ca asta, Marian!

  • Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: „ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!”. Răspunsul a fost prompt: „dacă aș putea, așa aș face!” Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/replica-lui-huidu-la-scandalul-gainusa-godina-gainusa-s-lepadat-de-prietenia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava