• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto26 poze în acest set

Cîteva mii de credincioşi au asistat, miercuri, 24 iunie, de Sînziene, la Sfînta Liturghie de la Mănăstirea „Sfîntul Ioan cel Nou” din Suceava, prilejuită de hramul lăcaşului de cult.

Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Înalt Prea Sfinţia Sa Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înalt Prea Sfinţia Sa Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, arhiepiscop al Tomisului şi Prea Sfinţitul Macarie, episcop al Europei de Nord. După slujbă, racla cu moaştele Sfîntului a fost purtată pe străzile Sucevei într-o procesiune care a inclus principalele biserici. Sfîntul Ioan este protectorul oraşului Suceava.

Mii de credincioşi în pelerinaj pe străzile Sucevei alături de racla cu moaştele Sf. Ioan cel Nou, 8.6 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (9 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava