MOPAN Suceava

Primul Ministru interimar, domnul Gabriel Oprea, l-a primit astazi, la Palatul Victoria, pe Seful Serviciului Secret de informatii britanic, domnul Alex Younger.

Cu acest prilej a fost apreciata cooperarea excelenta in plan bilateral pe tematica de interes comun a institutiilor din comunitatea de informatii a Romaniei si cea a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si au fost discutate aspecte ale evolutiilor regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre. Primul Ministru interimar, domnul Gabriel Oprea si demnitarul britanic au apreciat nivelul inalt de incredere stabilit intre institutiile omoloage.

A fost evidentiata colaborarea eficienta în prevenirea și combaterea fenomenelor care pot afecta securitatea cetățenilor din cele două state sau care sunt îndreptate împotriva membrilor NATO și ai Uniunii Europene. În cadrul întrevederii a fost subliniată susținerea pe care Guvernul României o acordă consolidării dimensiunilor de cooperare specifică, la nivel instituțional, cu partenerii strategici ai României din comunitatea Euro-Atlantică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava