MOPAN Suceava

Câteva mii de suceveni au fost prezenţi sâmbătă seara la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun de pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Ca în fiecare an, luminile din bradul de Crăcioun au fost aprinse de un copil, alături de acesta fiind prezent primarul Sucevei, Ion Lungu. La evenimentul de sâmbătă seara au mai fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, vicepreşedintele acestei instituţii, Alexandru Băişanu şi prefectul Florin Sinescu. După aprinderea luminilor în bradul de Crăciun din centrul Sucevei, cele câteva mii de suceveni au asistat la un spectacol de muzică populară şi de colinde, şi au trecut pe la căsuţele de lemn amplasate în centrul Sucevei, de la care au putut cumpăra produse artizanale, produse din carne sau din lapte, dar şi vin fert, ceai, sau dulciuri.

După aprinderea luminilor din brad, primarul Sucevei, Ion Lungu a ţinut să sublinieze că este pentru al nouălea an consecutiv în care sucevenii pot asista la un asemenea moment. „Suntem aici în această zonă pietonală nou modernizată, care va primi numele de Piaţa Ştefan cel Mare şi Sfânt. Şi tot aici, s-a inaugurat Târgul de Crăciun, în stil vienez aş spune eu, şi sperăm să aducem un strop de bucurie şi fericire sucevenilor, şi mai ales copiilor”, a spus Lungu. El a mai adăugat că pe tot parcursul acestei luni, în pe esplanada Casei de Cultură vor avea loc evenimente dedicate copiilor, iar în data de 27 decembrie va avea loc parada datinilor şi obiceiurilor de iarnă.

Mii de suceveni au venit la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun din centrul Sucevei, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava