Concert pascal
MOPAN Suceava

Ashton Kutcher şi Mila Kunis au decis să-şi numească cel de-al doilea copil Dimitri Portwood Kutcher, informează contactmusic.com. Cei doi actori au devenit din nou părinţi pe 30 noiembrie.

Într-un interviu recent, Mila şi Ashton, care mai au împreună o fetiţă, pe Wyatt Isabelle, în vârstă de doi ani, au spus că îşi doresc să îşi ţină departe de lumina reflectoarelor copiii până când aceştia vor putea decide singuri dacă doresc să fie în atenţia publicului sau nu. „Ne dorim să le oferim copiilor noştri posibilitatea de a decide singuri dacă îşi doresc să fie în atenţia publicului sau nu. Nu vrem să alegem noi pentru ei.”, a spus Ashton.

În altă ordine de idei, soţul Milei a mărturisit într-un interviu anterior că şi-ar fi dorit ca cel de-al doilea copil al lor să fie tot fată, pentru a avea o scuză de a mai face copii. Actorul a spus, potrivit ContactMusic: „Speram să fie fată, pentru că, în primul rând, fetiţa noastră este incredibilă. Dar, de asemenea, m-am gândit că dacă am avea o a doua fată, Mila şi-ar fi dorit să încercăm să facem şi un băieţel. Nu ştiu…Eu îmi doresc… 12 copii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava