Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus a acordat ziarului britanic Sunday People unul dintre cele mai sincere interviuri, scrie showbizspy.com. Actrița și cântăreața în vârstă de 20 de ani a mărturisit că nu are o viață normală și că uneori face lucruri pe care nu ar trebui să le facă.
Ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Mă confrunt cu atât de multe probleme… Nu am o viață normală. Tot ce fac este să muncesc, așa că mănânc pentru a trăi și merg mai departe. Oamenii se miră când le spun că dorm numai câte 45 de minute – eu sunt obișnuită cu asta. Cred că sunt un fel de cal de povară. Ador să mă aflu în studio, iar atunci când merg în vacanță, mă plictisesc îngrozitor. Privesc munca precum ceva ce trebuie să fac. Am scos o piesă, așa că trebuie să o promovez, trebuie să muncesc pentru asta – după, trec mai departe. Pentru că munceasc atât de mult, mereu sunt pe drum, deci, mănânc sănătos. Trebuie să-i ofer corpului meu ceea ce are nevoie, dacă nu faci asta nu reușești să trăiești. Ador sucurile, dar nu am mai băit decând am fost în Marea Britanie. Dacă beau o doză de Cola, voi face ‘Aaargh!” și într-o oră nu mai sunt bună de nimic. Nu apuc să fac sport. Fac yoga și câte 30 de abdomene în fiecare zi și încerc să-mi pun mereu gândurile în ordine.”

Miley Cyrus: ”Nu am o viață normală... Sunt confuză”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava