• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miley Cyrus și Lindsay Lohan au petrecut împreună sâmbătă seară, în New York City. Autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’ și starul din ‘Mean Girls’ au ales să-și petreacă noaptea de sâmbătă în clubul Chelsea și, chiar dacă, inițial, au stat la mese separate, Lindsay s-a alăturat la un moment dat găștii cu care era fosta ‘Hannah Montana’, iar până la sfârșitul nopții cele două vedete au fost inseparabile, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul New York Post: ”Lindsay a plecat de la masa sa și s-a dus la cea a lui Miley. Cele două au început imediat să vorbească. Din acel moment, cele două mese au devenit una. ”

Miley a fost însoțită de fiul legendei baschetului Magic Johnson, EJ Johnson, și de Andrew Warren, în timp ce Lindsay o avea alături pe Morgan O’Connor, modelul casei de modă Ralph Lauren. Cyrus și Lohan s-au comportat ca și cum se știau de ani de zile și ‘au stat în club până la 5 dimineața’, când au plecat împreună. ”A fost chiar bizar, dar păreau vechi prietene. Chiar au plecat împreună.”, a declarat o altă sursă pentru HollywoodLife.com, potrivit ContactMusic.

Miley Cyrus și Lindsay Lohan au petrecut împreună, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava