Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Încă un nume important se alătură artiștilor care urcă pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Milli Vanilli, artistul cu cea mai controversată poveste din lume, vine în România pentru un super recital, la cea de-a II-a ediție a festivalului We Love Music Festival, potrivit click.ro.

Milli Vanilli a fost o formație muzicală activă între anii 1988 și 1998. I-a avut ca membri pe Fab Morvan și Rob Pilatus. Formația Milli Vanilli a avut o existență învăluită în controverse și scandaluri. De fapt, Frank Farian a înființat Milli Vanilli, alături de soliștii Charles Shaw, John Davis, Brad Howell și Linda Rocco. Deși erau foarte talentați, nu aveau o imagine scenică suficient de convingătoare. De aceea, pentru a asigura succesul comercial al proiectului, Frank Farian i-a angajat pe Fabrice Morvan și Robert Pilatus, doi tineri manechini și animatori, pe care i-a descoperit într-un club din Berlin.

Adevărații interpreți cântau în culise, iar cei doi manechini dansau și făceau playback pe scenă, în fața publicului. Drept urmare, când s-au aflat aceste amănunte, le-a fost retras Premiul Grammy primit în 1990, iar Fab și Rob s-au despărțit, notează sursa citată. În acest moment doar Fabrice Morvan mai face parte din grup. El este cel carte va urca pe scena We Love Music Festival, de la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/milli-vanilli-canta-in-romania-la-we-love-music-2244987.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava