Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragostea pluteşe în aer pentru vedetele de peste ocean! Cel mai recent cuplu de la Hollywood este format din actriţa Monica Belluci şi actorul Tim Burton! Cel puţin aşa speculează presa din afară. Se pare că între cei doi s-ar fi înfiripat o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni încoace, potrivit click.ro.

Cele două staruri nu au scăpat de ochii vigilenşi ai presei, fiind surprinşi mergând împreună braț la braț. Conform The Independent, actriţa în vârstă de 58 de ani, și regizorul american, în vârstă de 64 de ani, ar fi împreună de patru luni, asta după ce s-au întâlnit la Festivalul de Film Lumiere de la Lyon, în octombrie, anul trecut.

Fotografiile realizate de cei de la The Daily Mail îi suprind pe cei doi într-o ipostază extrem de afectuasă, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Se pare că starurile au petrecut această zi cu o plimbare, în timp ce se ţineau de mână şi se sărutau.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu 16 ani, dar cele mai recente ştiri spun că s-au reîntâlnit la festivalul francez de anul trecut, unde Monica Bellucci a fost invitată de onoare și i-a înmânat lui Tim Burton premiul Lumiere pentru întreaga carieră pe scenă, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/monica-belluci-iubeste-din-nou-frumoasa-actrita-2244758.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava