Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul turismului, Bogdan Trif, a anunțat astăzi, la Sucevița, că în perioada următoare va fi redusă birocrația pentru investițiile în turism. Bogdan Trifin s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților locale din județul Suceava, în cadrul discuțiilor el subliniind nevoia de investiții din domeniu. Bogdan Trifin a făcut un apel la primarii suceveni să vină cu proiecte pentru a accesa fondurile puse la dispoziție de minister și a promis relaxarea condițiilor de finanțare pentru a accelera dezvoltarea turismului din zonă.
„În perioada imediat următoare, vom modifica hotărârea de guvern privind investițiile din turism astfel încât procedura de acordare a finanțării să fie simplificată”, a declarat Bogdan Trif.
El a adăugat că Hotărârea de Guvern care promovează investițiile în turism, masterplanul de turism, trebuie să fie modificat astfel încât toată legislația și toate proiectele, autorizațiile să se oprească doar la studiul de fezabilitate. „Acum avem o procedură extrem de greoaie, costisitoare, care necesită mult timp și îngreunează accesarea fondurilor”, a spus ministrul turismului.
La întrevedere au participat reprezentanți ai autorităților locale, deputați și senatori din Suceava, președintele Consiliului Județean și prefectul județului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava