• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor în vârstă de 7 ani a fost accidentat în timp ce traversa pe culoarea roşu o trecere de pietoni din municipiul Rădăuţi. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, pe str. Piața Unirii, din municipiul Rădăuți. La volanul maşinii se afla un bărbat de 42 ani, din comuna Vicovu de Jos, care în timp ce conducea autoturismul a surprins şi accidentat uşor un minor de 7 ani, localnic, care traversa strada neregulamentar, în fugă, pe culoarea roșie a semaforului electric. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava