• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mircea Solcanu s-a arătat revoltat de familia lui Ionuţ, copilul sfâşiat de maidanezi anul trecut. Prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte” îi acuză pe aceştia că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă şi a face astfel rost de bani, informează click.ro.

Mircea Solcanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj care-ţi îngheaţă sângele în vene. Vedeta Acasă TV consideră că părinţii copilului sfâşiat de maidanezi în luna septembrie a anului trecut se folosesc de dramă pentru a face rost de bani de la presă, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a scris Mircea Solcanu pe Facebook, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mircea_solcanu_ionut-mircea_solcanu_familie_copil_sfasiat_de_maidanezi-mircea_solcanu_0_1769223143.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava