Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de marți, 17 ianuarie a.c., la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni a avut loc evaluarea activității desfășurate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava în anul 2022. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, fiind prezenți colonelul Mihai Gabriel Nițoi – șeful Direcției Control și Verificări Interne, colonelul Tudor Vladimirescu – comandantul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, precum și cadre militare ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

În cuvântul de bilanț, inspectorul – șef, generalul de brigadă Ionel Postelnicu, a precizat că principalul aspect care a influențat în mod decisiv misiunile organizate și executate în anul care a trecut l-a constituit declanșarea invaziei Ucrainei de către Federația Rusă.

„La fel ca în anii precedenți, în anul 2022 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a pus accent pe o gestionare transparentă a situaţiilor de asigurare şi restabilire a ordinii publice, urmărind în permanenţă realizarea dialogului şi acordarea întregului sprijin pentru soluţionarea eventualelor nelămuriri, spiritul prevederilor legale fiind primordial în rezolvarea situaţiilor ce au impus intervenţia forţelor de ordine”, a spus Ionel Postelnicu. El a arătat că activitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava s-a evidențiat printr-un număr de 26.908 misiuni, astfel:

a) 6.003 misiuni de asigurare a ordinii publice;

b) 12.798 misiuni de menţinere a ordinii publice;

c) 6.792 misiuni executate în contextul conflictului armat din Ucraina;

d) 789 misiuni în cooperare;

e) 526 de activități de punere în aplicare a mandatelor de aducere.

De asemenea, în cursul anului trecut au fost constatate 2052 de contravenţii, valoarea sancţiunilor aplicate în acest an fiind de 561.650 de lei. „Pentru anul 2023, obiectivele fundamentale ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava vor viza creşterea performanţei activităţilor operative, logistice, dar și de suport. Vă mulțumim tuturor pentru implicare și sprijinul acordat și Vă asigurăm că și în anul 2023 vom acţiona cu fermitate, profesionalism şi consecvenţă, deoarece prioritatea noastră o reprezintă siguranța cetățenilor”, a încheiat șeful Jandarmeriei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava