Concert pascal
MOPAN Suceava

Vizita istorică în România a Papei Francisc s-a încheiat la Sibiu. Peste 2,000 de persoane, alături de Președintele Klaus Iohannis și Prima doamnă, l-au așteptat pe Papa Francisc la Aeroportul Internațional pentru acest ultim eveniment.

„A fost un privilegiu pentru noi, ca scaunele din colectia Cleopatra made by SIMEX să facă parte din decorul gazdă amenajat elegant de organizatori și sperăm la o revedere a Sanctității Sale într-un viitor cât mai apropiat. (Foto atasat).

Precizam ca anterior, compania SIMEX a avut onoarea sa produca scaune si masute din colectia Cleopatra si Contemporan pentru Summitul Informal al Sefilor de Stat sau de Guvern din Uniunea Europeana care a avut loc la Sibiu 09.05.2019.

Noi, românii, am putea face din Mobila Românească pe plan internaţional exact ceea ce au făcut nemţii din maşina Mercedes. Mobila noastră are toate meritele să ajungă un brand internaţional cunoscut cu reprezentanțe din Australia până la Londra. Pentru ca acest lucru să devină realitate avem nevoie ca factorii de decizie să se trezească din somn, să conștientizeze și să se implice în susținerea industriei româneșți de prelucrare a lemnului.

SIMEX – un brand internaţional consacrat, cu sediul central în „oraşul mobilei” Şimleu Silvaniei, SĂLAJ – a devenit un loc însemnat pe harta naţională şi internaţională a industriei de mobilă. În momentul de faţă, Mobila Românească este singura care este ecologică 100%, produsă tradiţional şi care oferă CALITATE şi PREȚ, mult mai mic in comparatie cu alţi producători din alte state, a căror producție de mult nu mai este ecologică din cauza că aceastia utilizeazează materiale şi tehnologii neconvenţionale care afectează sănătatea cumpărătorului.

Chiar dacă degringolada ce a urmat căderii comunismului, a afectat puternic și industria mobilei, România rămâne una din țările europene cu o puternică tradiție în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor în acest sector.

România reprezintă o forţă uriaşă în sfera industriei lemnului însă, din păcate, nu beneficiază de promovarea şi susţinerea corectă a factorilor de decizie. Industria românescă de mobilă (încă) reprezintă pentru România o carte de vizită serioasă pe plan internaţional. Acest lucru se datorează managerilor români şi investitorilor autohtoni care cred în România. Încă mai avem în ţară resurse umane şi industriale de care trebuie să avem grijă mare să nu le pierdem”, a declarat Gabriel Antoniu Lavrincic , director comercial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava