Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 13 decembrie 2023, ora 18:00, Alianța Franceză din Suceava vă invită la o nouă întâlnire online dedicată promovării cântecului francez și francofon în cadrul activităţii Le chanteur du mois/Cântărețul lunii.

Invitatul lunii decembrie este Monsieur Hibou, un artist cu o abordare muzicală și artistică atipică. Născut în 1989 la Strasbourg, Monsieur Hibou, cunoscut anterior sub numele de Thomas, nu este doar un cântăreț talentat, ci și un filosof și autor de cărți, având cronici pe teme filosofice publicate în cotidianul Le Monde.

Evoluția sa muzicală a început încă din copilărie, devenind o adevărată pasiune care a culminat cu înființarea grupului M.Hibou et ses musiciens chouettes în 2022, alături de Anne la vioară și Peps la bas. Cu influențe ce acoperă spectrul larg al muzicii francofone, de la clasici precum Brassens și Brel, la rockul contemporan al lui Thiéfaine și Les Têtes Raides, klezmer, jazz și slam, Monsieur Hibou aduce pe scena muzicală o combinație eclectică de sunete și cuvinte. Versurile sale explorează teme variate, de la imaginația copilăriei la iubire și indignare.

Pentru a face o incursiune în universul captivant al acestui artist, vă invităm să urmăriți online interpretarea live a pieselor J’ai fait un nid si Ces gens-là.

Această întâlnire online oferă publicului sucevean șansa de a descoperi și aprecia originalitatea și diversitatea abordării muzicale a lui Monsieur Hibou.  Linkul de participare la această întâlnire online este https://meet.google.com/nqi-ycov-udg și este disponibil atât pe adresa de Facebook cât şi pe site-ul Alianței Franceze din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava