Concert pascal
MOPAN Suceava

Vino în magazinele Mopan și răsfață-te cu un produs de patiserie, panificație și cofetărie. Pe data de 1 martie, la fiecare articol achiziționat primești gratuit un preparat de patiserie.

Fidelă principiului “Clientul nu cumpără ce i se oferă ci i se furnizează produsele de care acesta are nevoie” societatea şi-a diversificat în permanenţă gama sortimentală fiind în măsură să livreze din stoc peste 150 de produse diferite.

Produsele MOPAN sunt obținute din ingrediente de cea mai bună calitate, iar rețetele se diferențiază de restul producătorilor prin originalitate.

Pâinea este obținută din ingrediente clasice, și se diferențiază de cele existente pe piață prin calitatea superioara a produsului finit. Pâinea prezintă indici de calitate, volumul pâinii este unul specific datorat tehnologiei folosite, iar prin utilizarea cuptoarelor tunel produsului i se conferă un aspect neted și lucios, o culoare uniformă ceea ce ne diferențiază de ceilalți producători din piață.

Cozonacul este un produs tradițional obținut după o rețetă originală cu ingrediente clasice, naturale (lapte, oua, smântână, nucă, mac, stafide). Gustul copilăriei se regăsește în produs, datorita rețetei folosite și menținerii unui nivel de calitate constantă.

Torturile se caracterizează prin originalitate, folosirea unor ingrediente naturale, de o calitate superioară și respectarea rețetelor tradiționale fără adaosuri de aditivi și amelioratori. Gustul este plăcut, specific sortimentului și se menține la un nivel constant pentru fiecare lot fabricat.

Croissantul cu specific franțuzesc este obținut prin tehnologie modernă de fabricare, respectând rețeta originală, iar ingredientele utilizate îi conferă textura, gustul și aspectul agreat de consumatori. Tehnologia de obținere a foilor de plăcintă este una specifică, au o consistență și un aspect care satisface exigențele consumatorului datorită ingredientelor folosite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava